برنامه تجلی برای عرضه اولیه زیر مجموعه در بورس

۶ بازديد
نشست خبری شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات جهت بررسی آخرین وضعیت عملکردی تجلی و فعالیت شرکت معدنکار باختر به عنوان زیرمجموعه 40 درصدی با حضور مرتضی علی اکبری مدیرعامل تجلی، رضا هاشمی عضو هیات مدیره شرکت صبا نور، مسعود بابایی عضو هیات مدیره شرکت معدنکار باختر و نادر گلشنی نسب مدیر امور معادن و اکتشافات تجلی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، مرتضی علی اکبری مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با اشاره به نحوه خرید 40 درصد از سهام شرکت معدنکار باختر گفت: تجلی طی سال گذشته با شرکت صبانور به عنوان سهامدار عمده معدنکار باختر وارد مذاکره و 40 درصد سهم اشخاص حقیقی را به شرط امکان افزایش سرمایه خریداری کرد. سرمایه این شرکت پس از قرار گرفتن تجلی در ترکیب سهامداری از 166 به 800 میلیارد تومان رسید و صرف خرید ماشین آلات معدنی جدید شد.

وی افزود: معدنکار باختر در مناقصه عملیات معدنکاری در معدن جانجا در سیستان و بلوچستان برنده شد و در مرحله انعقاد قرارداد است. حجم معدنکاری در این قرارداد در مرحله اول 20 میلیون تن و ارزش این قرارداد 1.78 هزار میلیارد تومان است. حجم معدنکاری در مراحل بعد به 40 میلیون تن نیز افزایش خواهد یافت. مرحله اول در مدت زمان سه ساله صورت می گیرد.

این مقام مسئول ادامه داد: قبل از خرید سهام شرکت معدنکار باختر توسط تجلی، پیشرفت هایی برای ورود به بورس انجام شده بود اما محدودیت هایی وجود داشت که با برطرف شدن آنها و ادامه مسیر ، انتظار می رود این شرکت در اواخر نیمه نخست سال جاری عرضه اولیه شود. با توجه به برآورد سود 70 میلیارد تومانی طی سال 1401 و سودآوری این شرکت در سال های آینده، عرضه اولیه سهام معدنکار باختر آثار مطلوبی برای تجلی و صبانور خواهد داشت.

علی اکبری از برنامه افزایش سرمایه تجلی در نیمه دوم سال جاری به منظور تامین مالی پروژه‌ها از محل آورده نقدی سهامداران خبر داد و گفت: میزان این افزایش سرمایه حدود 50 درصد سرمایه فعلی و مبلغ این تامین مالی نیز بین حدود 3.7 هزار میلیارد تومان برآورد شده است. همچنین هزار میلیارد تومان اوراق هم پس از اخذ موافقت ها در نیمه اول سال منتشر می شود.

وی با بیان اینکه پرتفوی تجلی روندی منفی داشت اما اکنون به ارزش این پرتفوی 400 میلیارد تومان افزوده شده، اضافه کرد: این سبد بر حسب نیاز به فروش خواهد رسید و صرف سرمایه گذاری ها خواهد شد. تجلی اکنون 24 معدن با محدوده 1637 میلیون مترمکعب و 16 شرکت در اختیار دارد. شرکت داری 5 معدن لیتیوم بوده و مجموعا دارای 12 معدن نادر خاکی است.

علی اکبری ادامه داد: تجلی دارای بزرگترین محدوده های معادن لیتیوم بوده و بر اساس اهداف کلان به معادن لیتیوم ورود پیدا کرده است. یکی از معادن با ظرفیت 8.5 میلیون تن لیتیوم در همدان وجود دارد که تجلی خواهان اخذ مالکیت و حضور در آن است. عیار معادن لیتیوم در حد بسیار مطلوب قرار دارد.

با توجه به چشم انداز مطلوب سرمایه‌گذاری در مواد نادر خاکی و جایگزینی با درآمدهای نفتی، تجلی مصمم به ورود این حوزه بوده و سرمایه‌گذاری های خاصی نیز تدوین و برنامه ریزی شده است. برای شناسایی و تعیین عیار محصولات معادن با آزمایشگاه های خارج همچون بلژیک و کانادا مذاکره و قراردادهایی منعقد شده است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.